| Чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? |
| Galka | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:08 | Повідомлення # 1 |
Група: Житель міста
| Чи можливи чиста, щира, безкорислива дружба між хлопцем і дівчиною? Чи є така у вас? Добавлено (11.12.2007, 00:08) --------------------------------------------- Мда... Трошки не там тему розрістила, та все одно було б цікаво взнати вашу думку.
|
| |
| | |
| m@ster | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:23 | Повідомлення # 2 |
softman
Група: Користувач
| точно трошки нетам:)) адмін премістить Моя думка що може.
"Если плохой парень имеет неограниченный физический доступ к вашему компьютеру, это уже больше не ваш компьютер” 
Повідомлення відледагував m@ster - Вівторок, 11.12.2007, 00:25 |
| |
| | |
| Galka | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:29 | Повідомлення # 3 |
| Так вийшло А моя думка, що скоріш за все ні. Завжди чомусь трапляється, що якоїсь сторони є дещо більше ніж дружба. В тебе такого не бувало?
|
| |
| | |
| m@ster | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:36 | Повідомлення # 4 |
softman
| Ти неповіриш, але в мене є дівчина друг. Ми з нею можем спілкуватись на буль яку тему, знайомі відносно давно і ніразу мови про зустрічання чи щось типу цього небуло.
"Если плохой парень имеет неограниченный физический доступ к вашему компьютеру, это уже больше не ваш компьютер” 
|
| |
| | |
| Лесенька | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:41 | Повідомлення # 5 |
Лесенька
Група: Модератор
| Я також думаю, що дружба між хлопцем і дівчиною існує. Часто це переростає в щось більше...
|
| |
| | |
| m@ster | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:43 | Повідомлення # 6 |
softman
| Quote (Lieska) Часто це переростає в щось більше... напевно в більшості випадків зі сторони хлопця.
|
| |
| | |
| Galka | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 01:05 | Повідомлення # 7 |
| Здебільшого. Але якщо дружба переростає в щось більше це вже не дружба... Добавлено (11.12.2007, 01:05) --------------------------------------------- І ще: дружба повинна бути безкорисливою!!!
|
| |
| | |
| m@ster | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 01:08 | Повідомлення # 8 |
softman
| Ще дуже добре коли хлопець і дівчина немають спільних знайомих! Quote (Galka) І ще: дружба повинна бути безкорисливою!!! тільки так!!!
|
| |
| | |
| Galka | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 01:28 | Повідомлення # 9 |
| Ти маєш на увазі хлопця і дівчину, які зустрічаються?
|
| |
| | |
| Shp@chok | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 03:22 | Повідомлення # 10 |
| Мені здається що дружба між хлопцем і дівчиною існує і навіть безкорислива.І не завжди вона переростає в щось більше,деколи навпаки вона починається з стосунків(ну типу зустрічання)і переходить в прсту дружбу
Мне всёравно,что говорят философы
|
| |
| | |
| Galka | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 10:36 | Повідомлення # 11 |
| Все ще залежить від людини, від її принципів і, взагалі, ставлення до дружби.
|
| |
| | |
| m@ster | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 14:26 | Повідомлення # 12 |
softman
| Чому вони зразу повинні зустрічатись, просто дружать.Quote (Shp@chok) деколи навпаки вона починається з стосунків(ну типу зустрічання)і переходить в прсту дружбу Врятлі після зустрічань, це можна назвати дружбою...
|
| |
| | |
| Лесенька | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 18:51 | Повідомлення # 13 |
Лесенька
| Quote (m@ster) Врятлі після зустрічань, це можна назвати дружбою... Я також так вважаю. Якось одна розумна людина сказала: "...кохання не плямують дружбою. Кінець є кінець..."
|
| |
| | |
| Galka | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 19:30 | Повідомлення # 14 |
| Ставлю інше питання: що для вас дружба?
|
| |
| | |
| m@ster | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 22:53 | Повідомлення # 15 |
softman
| Я думаю, мало хто має справжніх друзів, дехто всіх знайомих називає друзями, але це помилково!!!!!!!!! друг - це та людина, яка ніколи не кине в біді, прийде на допомогу в любій ситуації, завжди вислухає, з справжніми друзями весело можна провести час. ще правду кажуть, що справжні друзі пізнаються в біді...
|
| |
| |
|
| Copyright MyCorp © 2010 |
| Сайт управляется системой uCoz |
|