| Що важливіше: мрія чи кохання? | |
| |
| kvitochka | Дата: Четвер, 27.03.2008, 20:35 | Повідомлення # 1 |
Група: Житель міста
| Думаю коментувати не потрібно.... Просто напишіть, що на вашу думку важливіше...
"... А ти просто кохай і будь коханою, любов пий до дна, від любові будь п'яною!"
|
| |
| | |
| Seryoga | Дата: Четвер, 27.03.2008, 23:38 | Повідомлення # 2 |
Супер Dj
| Важко сказати, просто деколи справжнє взаємне кохання і є мрія.
music is my extasy
|
| |
| | |
| Грішниця | Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 10:05 | Повідомлення # 3 |
Група: Модератор
| Quote Важко сказати, просто деколи справжнє взаємне кохання і є мрія. Які слова...погоджуюсь
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ I’m a bitch, I’m a lover, I’m a child, I’m a mother, I’m a sinner, I’m a saint, I do not feel ashamed. I’m your hell, I’m your dream, I’m nothing in between, You know you wouldn’t want it any other way. So take me as I am.
|
| |
| | |
| JOVIAL | Дата: Субота, 29.03.2008, 11:18 | Повідомлення # 4 |
}{oT@бь)ч
Група: Модератор
| От наприклад людина мріє щоб інша людина її покохала і тут це стається. Для мене це однаково!!!
жити шкідливо, від цього помирають...
|
| |
| | |
| kvitochka | Дата: Субота, 29.03.2008, 15:57 | Повідомлення # 5 |
| Важко сказати, просто деколи справжнє взаємне кохання і є мрія. Оце двйсно так! Я погоджуюся на 100%
"... А ти просто кохай і будь коханою, любов пий до дна, від любові будь п'яною!"
|
| |
| | |
| TheHappiestGirl | Дата: Субота, 29.03.2008, 22:06 | Повідомлення # 6 |
| Для мене важливіша МРІЯ!!!
"Коли тобі важко... дихати - значить ти дуже високо"
|
| |
| | |
| Ігор | Дата: Неділя, 30.03.2008, 00:38 | Повідомлення # 7 |
|
Ігорёк
Група: Nobiles
| я вважаю цю тему чи сам опрос недоречною, бо як вже казали що якраз і мрія можу бути в коханні, то як можна задавати питання : шо важливіше, мрія чи кохання
за плюс ставлю мінус [4 кандитати найшлося] _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ зюююююююююююююююююююююююююююююююю
|
| |
| | |
| irenaalex | Дата: Неділя, 30.03.2008, 18:40 | Повідомлення # 8 |
| Важко сказати, просто деколи справжнє взаємне кохання і є мрія. Я теж повністю погоджуюсь!!!!
|
| |
| | |
| Antiglamour | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 17:33 | Повідомлення # 9 |
| Без кохання жити дуже важко. Навіть, якщо збуваються всі мрії, то до повного щастя не вистачає кохання. Поняття "кохання" і "мрія" дуже тісно переплетені між собою. Тут важко щось казати. Думаю, доречніше було б написати так: "Що важливіше: кохання чи карєра?"
|
| |
| | |
| kvitochka | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 19:57 | Повідомлення # 10 |
| Так створи цю тему! Я буду чекати!
|
| |
| | |
| Gwen | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 20:23 | Повідомлення # 11 |
| Quote (Antiglamour) Без кохання жити дуже важко. Навіть, якщо збуваються всі мрії, то до повного щастя не вистачає кохання. Поняття "кохання" і "мрія" дуже тісно переплетені між собою. Тут важко щось казати. Antiglamour, я з тобою повністю згідна!!!!!
Причинить самую страшную боль человеку сможет лишь тот,кто подарил ему больше всего счастья.......................
|
| |
| | |
| Barakuda | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 15:33 | Повідомлення # 12 |
Група: Користувач
| Для мене важливіше кохання
Никакких запретов, разрешаеться все!
|
| |
| | |
| Аргонат | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 16:36 | Повідомлення # 13 |
Група: Користувач
| Хм... Перш за все варто було б визначитися чи є у вас МРІЯ ВСЬОГО ВАШОГО житя І ЧИ ВИ ВПЕВНЕНІ що чрез 1рік, два - 10 - 20 у вас ще буде вона жевріти в глибині душі? У мене немає мрій - є тількі цілі. До того як як я виріс і мене покохала найдорожча мені людина я завжди казав - що коханням можна пожертвувати заради інших, мети життя, цілей, принципів. На уроках в гімназії засуджував сина Тараса Бульби... Тепер - я не засуджую, а розумію... Я НЕ ЗНАЮ ЩО МОЖЕ СТАТИСЬ В МЕНЕ ЖИТТІ ЩОБ Я ПОЖЕРТВУВАВ КОХАННЯМ! Хоча досить часто доводиться шукати компроміси Тут фішка в тому чи ЗМОЖЕТЕ ви пожертвувати коханням зарад чогось?
Життя - це Матриця створена нашим розумом, немаэ меж э тільки відсутність віри... Життя - це Lineage2...  
|
| |
| | |
| Кішка | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 18:04 | Повідомлення # 14 |
| Мені здається що коханням можна пожертвувати.... Адже воно не вічне!!!!! Можливо воно і триватиме рік чи два, але потім настає привичка. І не потрібно створювати собі фантазії і жити ними, бо реальне життя зовсім не в розовому світлі! Головне зробити собі хорошу карєру, а вже потім думати про кохання... Але це особисто моя думка, хтось її зараз зрозуміє, а хтось із часом...
Кішка, яка царапається....
|
| |
| | |
| Grumas | Дата: Середа, 16.04.2008, 18:21 | Повідомлення # 15 |
| На мою думку і те і те важливе!Кохання-це келих де ми змішуємо різні почуття!!!!! Мрія-це твоя маленька казочка;там все те,що ти хочеш!
SSS
|
| |
| |
|
| Copyright MyCorp © 2009 |
| Сайт управляется системой uCoz |
|