| Борщівський агротехнічний коледж |
| ТАНЯ | Дата: Понеділок, 18.02.2008, 22:51 | Повідомлення # 1 |
Група: Модератор
| Як ви ставитеся до Борщівський агротехнічний коледжу, чи хочете ви навчатися у ньому??? Чи подобаються вам викладачі??? Які притензії до цього навчального закладу.... ............Обговорюємо...............
Спасибо тем, кто меня любит - ВЫ делаете меня лутче............ Спасибо тем, кто меня ненавидет - ВЫ делаете меня сильнее......... Спасибо тем, кому вобще всеравно - ВЫ нужны для масовкы.........
|
| |
| | |
| Лесенька | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 19:08 | Повідомлення # 2 |
Лесенька
| БОРЩІВСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ КОЛЕДЖ м. Борщів, вул. Грушевського, 15 8 (03541) 2-15-13 mehanik@bor.tr.ukrtel.net Трохи інформації про коледж...
|
| |
| | |
| kalashek | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 19:46 | Повідомлення # 3 |
Група: Житель міста
| я там зара вчуся ну шо сказати в общому норм але деколи викладачі дойо
Zaжігаемь!
|
| |
| | |
| m@ster | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 20:23 | Повідомлення # 4 |
softman
Група: Користувач
| Quote (kalashek) але деколи викладачі дойо То так всюди, але і як студенти їх дойо****...
"Если плохой парень имеет неограниченный физический доступ к вашему компьютеру, это уже больше не ваш компьютер” 
|
| |
| | |
| Rinka | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 22:36 | Повідомлення # 5 |
| Quote (m@ster) То так всюди, але і як студенти їх дойо****... шо правда то правда.Ми ж студенти-люди тоже не прості.І ми живемо за таким принципом"Студент всегла прав" а не викладач, так як вони собі думають.
Feel lucky today!!! Everything will be okey!!!
|
| |
| | |
| Лесенька | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 23:35 | Повідомлення # 6 |
Лесенька
| kalashek, ну ти найвизначніший студент в БАТК...в цьому ніхто і не сумнівався
|
| |
| | |
| m@ster | Дата: Середа, 20.02.2008, 19:19 | Повідомлення # 7 |
softman
| Quote (Rinka) Студент всегла прав" а не викладач, так як вони собі думають. Ну так, але на сесії чомусь все наоборот:))))
"Если плохой парень имеет неограниченный физический доступ к вашему компьютеру, это уже больше не ваш компьютер” 
|
| |
| | |
| Rinka | Дата: Середа, 20.02.2008, 20:37 | Повідомлення # 8 |
| m@ster,ну так, там вже їх точно не перепреш)))
|
| |
| | |
| m@ster | Дата: Середа, 20.02.2008, 22:38 | Повідомлення # 9 |
softman
| Там вони люблять нас поповній програмі, правда під час року ми їх, то тепер вони мстяться...
|
| |
| | |
| Rinka | Дата: Середа, 20.02.2008, 22:48 | Повідомлення # 10 |
| Quote (m@ster) то тепер вони мстяться... і їм це так легко вдається, нас всіх за пару тижнів чи днів
|
| |
| | |
| UkrainianGirl | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 22:42 | Повідомлення # 11 |
| Там викладачі хороші, на жаль не всі, але більшість. Та і директор робить все для того, щоб коледж користувався популярністю не тільки у Борщівському районі, а й за його межами!!!!!!!!!!!!!!! П.С. між іншим наш БАТК входить у 10 найкращих коледжів України!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (якщо я не помиляюся)
Не вір мені, бо я брехать не вмію, Не жди мене, бо я і так прийду. Я принесу тобі свою надію, А подарую смуток і біду...
|
| |
| | |
| Грішниця | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 23:08 | Повідомлення # 12 |
| Так-так-так!!!і це серед 130 коледжів з усієї країни...Це одна з вагомих причин,чому наше містечко таке популярне.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ I’m a bitch, I’m a lover, I’m a child, I’m a mother, I’m a sinner, I’m a saint, I do not feel ashamed. I’m your hell, I’m your dream, I’m nothing in between, You know you wouldn’t want it any other way. So take me as I am.
|
| |
| | |
| UkrainianGirl | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 23:30 | Повідомлення # 13 |
| ТАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Що правда, то правда. Але і тільки одна з вагомих........
Не вір мені, бо я брехать не вмію, Не жди мене, бо я і так прийду. Я принесу тобі свою надію, А подарую смуток і біду...
|
| |
| | |
| mister_dima | Дата: Вівторок, 08.04.2008, 13:39 | Повідомлення # 14 |
Flooder
| Доречі, наш коледж вдруге підряд взяв 5-те місце на Україні з волейболу... а стабільність - ознака якості )))))
Бути для когось собою, а для себе кимось, якщо ти не будеш зі мною, я в прірву не кинусь. - Я (скромно). Марла Фріксен: «Який понт придумувати героїв, коли навколо стільки виблядків?». P.S. Народ, не поступайте в Чернівці!!!
|
| |
| | |
| V_I_P | Дата: П'ятниця, 11.04.2008, 15:52 | Повідомлення # 15 |
| Що я можу розповідати про заклад у якому я не навчаюсь!!! Але на основі слухів досить не погано!!!
"Ничто в етом мире не происходит случайно!.."
|
| |
| |
|
| Copyright MyCorp © 2010 |
| Сайт управляется системой uCoz |
|