Чат

Борщівщиною розгулює “радник Порошенка” в джинсах

На гачок шахраїв найчастіше потрапляють старенькі, не звиклі до людської брехні і нахабності. Неприємний випадок трапився на Борщівщині, де одягнений у джинси молодик видав себе за радника глави держави і видурив у пенсіонерки всі заощадження.
Подібні ситуації відбуваються на Тернопільщині з завидною регулярністю, але довірливі земляки і далі стають жертвами кримінальників з знаннями психології. Завдання міліції знайти негідника і врятувати заплямовану честь Петра Олексійовича. Прикмети розшукуваних у інформації обласного управління МВС.
Щоб врятувати сина від неприємностей з позичальниками, один з яких назвався радником президента, пенсіонерка з Тернопільщини віддала незнайомцям всі свої заощадження. Тоді жінка й не підозрювала, що під личиною високопоставлених гостей ховаються звичайні шахраї.
Зі слів потерпілої, двоє незнайомців завітали на її господарство по обіді. Молоді чоловіки, один з яких представився радником президента, цікавилися чи вдома її син. Оскільки останній був на роботі, взялися з’ясовувати взаємини зі старенькою.
Нахаби повідомили господині, що її син винен кругленьку суму – 8 тисяч гривень та 400 доларів США. Якщо борг не буде сплачено, погрожували фізичною розправою та неприємностями з міліцією. Турбуючись про долю рідної людини, жінка віддала незнайомцям усі свої заощадження, а це 6 тисяч гривень та 400 американських доларів, у перерахунок на українську валюту – понад 15 тисяч гривень.
Вже коли додому повернувся син, стало зрозуміло, що кошти старенька віддала шахраям, адже жодних боргових зобов’язань чоловік не мав. Відтак потерпіла звернулася із відповідною заявою до міліції.
Правоохоронцям пенсіонерка розповіла, що псевдорадник президента України назвався Козаком Іваном. Йому на вигляд 25-30 років, зріст 180-190 см, худорлявий, обличчя овальне, волосся світле, коротко стрижене. Одягнений був у сіру сорочку в клітинку та джинси. Його спільнику на вигляд 25-28 років, зріст 160-170 см, міцної статури, обличчя кругле, волосся темне, коротке. На ньому булу темна майка, чорні штани і кросівки.
Усіх, хто за описом упізнав зловмисників чи володіє будь-якою інформацією про їх можливе місцеперебування, міліціонери просять звертатися за номером телефону у Борщові (код035241) 2-15-45, чи 102 у будь-який підрозділ міліції.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження кваліфіковане за частиною1 статті 190 ККУ. Тривають оперативно-розшукові заходи.

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]