Чат

В райдержадміністрації на Тернопільщині погосподарював злодій

Заява про крадіжку надійшла до місцевого райвідділу міліції від 22-річної працівниці районної адміністрації. Вона повідомила, що ненадовго вийшла з кабінету, а коли повернулася, виявила, що зі столу зник її мобільний телефон.
Правоохоронці опитали потерпілу та працівників держустанови. Отримана інформація допомогла їм встановити особу злодія. Причетним до крадіжки виявився 41-річний житель райцентру. Проблеми із законом у нього не вперше – був неодноразово судимий за майнові злочини.
Міліціонери вилучили у зловмисника чужий мобільний телефон, який він того ж дня намагався продати.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії жителя райцентру слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка. На даний час міліціонери затримали підозрюваного згідно статті 208 КПК.
Аби не потрапити у подібну ситуацію, правоохоронці радять пильнувати свої речі. Не забувайте замикати двері службових кабінетів, навіть, якщо ви виходите лише на декілька хвилин. Не залишайте сумочки, мобільні телефони, гаманці та інше майно на видному місці і без нагляду. Якщо ж сталося так, що вас обікрали, не зволікайте, а телефонуйте до міліції.

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]